Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

1. Каква услуга и грижа за клиентите нуди Групацијата PEIXIN кога станува збор за обука?

Може да испратите техничар во нашата фабрика за да ги обучи како да ракува со машината пред породувањето на вашето производство. Ви нудиме целосно сместување од нашата компанија
● Кога машината за пелени за бебиња пристигнува на вашата работилница, ние испраќаме техничар во вашата работилница да ја инсталира и тестира машината и да ги обучува вашите работници
● Ако ви треба еден техничар да работи за вас подолг временски период на време, можеме да ви помогнеме во ангажирање искусен персонал

2. Истрагата за суровини сè уште не е завршена. Ако е можно, можете да ни помогнете во изборот на снабдувач на суровини со висок квалитет?

● Да, можеме да ве поддржиме при пронаоѓање на добавувачи на високо квалитетни суровини на нашиот локален пазар
● Можеме да одиме со вас да ги посетиме нивните фабрики за да го испитаат нивниот квалитет
● Можеме да ве контактираме и со добавувачи од надвор од локалниот пазар

3. Сакам да започнам фабрика за производство на пелени за бебиња, дали може да ми понудите некои предлози?

Да, можеме да ви помогнеме да ги анализирате трошоците за примерок од пелена за бебиња од вашиот локален пазар
● Ние ќе ви понудиме извештај за трошоците подетално според вашиот примерок, благодарение на што можете полесно да ја пресметате мериката на профитабилноста

4. Кои проблеми треба да ги разгледам пред да основам фабрика за пелени за бебиња?

Треба да ги знаете одговорите на следниве прашања
● Колку парчиња пелени треба да произведувате месечно за да ги задоволите вашиот маркетинг план и деловните цели?
● Колку смени на ден сакате да трчате?
● Колку инсталиран капацитет ќе ви биде удобно да работите?
● Кои се карактеристиките потребни во пелена што сакате да ја произведете?

5. Дали можете да ја претставите вашата машина инсталирана во режим на работа?

Вие сте топло добредојдени да ја посетите нашата фабрика. Ние ќе ви покажеме како работи машината на страницата и исто така можеме да ви покажеме како работи нашата машина во една од нашите локални фабрики, доколку сте заинтересирани 

6. Зошто треба да ја одберам вашата машина?

● Имаме 30-годишно искуство во производство на машини за хигиенски производи
● Успеавме да постигнеме високо технолошко унапредување на нашите производни линии
IN ПЕИКСИН техничарите биле во бројни земји низ целиот свет за да понудат услуга за постројки во фабриките на нашите клиенти. Тие се многу искусни и умешни
● Можете да го споредите техничкиот параметар на нашите машини наспроти опремата на другите добавувачи - ќе откриете дека технолошкото напредување и цената на нашите машини се многу привлечни
● Резервните делови на нашите машини се произведуваат со употреба на ЦПУ / компјутеризирана нумеричка контрола / со голема прецизност, ги прави машините да служат подолго и тие се постабилни при голема брзина на работа

САКАТЕ ДА РАБОТИ СО НАС?