GRUPI NDRKOMBTAR i PEIXIN

 • cilësi
  Gjithmonë vendos cilësinë në radhë të parë dhe mbikëqyr rreptësisht cilësinë e produktit të çdo procesi.
 • shërbim
  ISO9001: 2000, Certifikatë CE
 • prodhues
  Prodhuesi profesional i Prodhuesit higjienik të disponueshëm për më shumë se 30 vjet.

INDUSTRI FUJIAN PEIXIN MAKINA PRODHIMTARI CO, LTD.

Grupi Ndërkombëtar PEIXIN  është i vendosur në Shuangyang Zona Kineze Ekonomike-Zhvillimi e Jashtme, Qarku Luojiang, Quanzhou. PEIXIN është një nga ndërmarrjet më të mëdha në Kinë e specializuar në linjat e prodhimit të dedikuar për prodhimin e produkteve të përdorimit të përditshëm të higjienës.

Themeluar në vitin 1985 dhe mbulon mbi 50,000 metra katror tokë, me afro 20,000 metra katror sipërfaqe prodhimi. Përparimi ynë më i madh teknologjik është njerëzit. Ne punësojmë mbi 450 të punësuar, përfshirë 150 teknikë të specializuar dhe staf R&D. Ne investojmë gjithnjë e më shumë në kërkime dhe zhvillim dhe zbatojmë sisteme të përparuara të menaxhimit sepse gjithmonë duam të mbetet një hap përpara.

Rreth Nesh
baby-in-pelenë

Lajmet e fundit

 • Peixin High Speed Face Mask Production line Delivery to all over the world
  PEIXIN INTERNATIONAL GROUP: Since COVID19 is still activated all over the world, Peixin has been doing its efforts for providing solutions for not only face masks but also high speed face mask mac...
 • Peixin mori pjesë në Non Woven Tech Asia 2019 në Delhi, Indi
    Nga 6 qershori deri më 8 qershor, Panairi jo i endur i teknologjisë së Azisë u mbajt në Delhi. Si një nga furnizuesit më profesionistë, Grupi PEIXIN u bë gjithnjë e më i famshëm. Ne ishim aq të lumtur që kishim marrë ...
 • Peixin mori pjesë në TECHNOTEX 2018 në Mumbai, Indi
  Nga 28 qershori deri më 29 qershor, Panairi Techno Tex India u mbajt në Mumbai. Si një nga furnizuesit më profesionistë, Grupi PEIXIN u bë gjithnjë e më i famshëm. Ne ishim aq të lumtur që kishim shkëlqyeshëm ...
 • Peixin mori pjesë në ANDTEX 2019 në Bangkok, Tajlandë
  ANDTEX 2019 është ngjarja ku prodhuesit e materialeve jo të endura dhe të inxhinieruara, studiuesit, përdoruesit dhe drejtuesit e industrisë nga e gjithë bota mblidhen për të eksploruar pasurinë e oportuniteteve të reja të biznesit ...
 • Peixin mori pjesë në ekspozitën jo të endura të IDEA 2019 në Miami USA
  IDEA® 2019, ngjarja mbizotëruese në botë për jo të endura dhe profesionistë të inxhinierisë së rrobave, mirëpritën 6.500+ pjesëmarrës dhe 509 kompani ekspozuese nga 75 shtete në të gjithë nonwovens ...

Po rekrutojmë

Në PEIXIN, rekrutimi ka të bëjë me njerëzit dhe jo një proces. Shtë një angazhim afatgjatë që identifikon në mënyrë aktive individët që do të pasurojnë ekipet tona me larminë, përvojën dhe perspektivën e tyre.

Kontaktoni