Профил на PEIXIN

Меѓународната група PEIXIN  се наоѓа во Шуангјанг во странство Кинеска економско-развојна зона, округот Луоџијанг, Куангжу. PEIXIN е едно од најголемите претпријатија во Кина специјализирано за производствени линии посветени на производство на производи за хигиена на секојдневна употреба.

Основана е во 1985 година и опфаќа над 50.000 метри квадратни земја, со скоро 20.000 квадратни метри површина за производство. Нашиот најголем технолошки напредок е луѓето. Ние вработуваме над 450 вработени, вклучително и 150 специјализирани техничари и персонал за истражување и развој. Инвестираме сè повеќе во истражување и развој и имплементираме напредни системи за управување затоа што секогаш сакаме да останеме еден чекор понапред.

Од 1994 година, PEIXIN се придржува кон принципот на кредит прво, Врховен сервис, технологија предност и залог за квалитет.

PEIXIN е награден со многу награди и сертификати за квалитет, ia Кина Ослободување од производ од инспекција за надзор на квалитет, позната позната марка во провинцијата Фуџијан, одделение за договори и кредитни стресови, технолошки иновативни претпријатија.

компактен